Îmbrăţişând aromele şi tradiţiile antice ale unei geografii fertile, cultura gastronomică bogată a Anatoliei urmează să fie sărbătorită în întreaga lume în timpul , în intervalul 21-27 mai 2024.
Săptămâna Culinară Turcească anuală, care a ajuns deja la cea de-a 3-a ediţie, va găzdui evenimente şi campanii pe reţelele de socializare organizate de oficialităţile Republicii Turciei aflaţi atât în străinătate cât şi în Turcia.
În timp ce reţetele delicioase, sănătoase, tradiţionale şi fără deşeuri vor fi evidenţiate în cadrul diverselor activităţi ce se vor desfăşura pe parcursul săptămânii culinare turceşti, meniul din acest an va prezenta meniuri în stil egeean care pun în valoare istoria, cultura şi natura ţării.
Aromele de pe lângă Marea Egee
Coasta egeeană a Turciei, o regiune impresionantă care atrage atenţia prin peisajele sale magnifice,…
Citeste articol integral
Sursa & Foto Credit- “www.mediafax.ro”
Sursa:
Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com
Cititi Termeni si Conditii